Chirie automobil pentru o calătorie în Europa

Chirie automobil pentru o calătorie în Europa

Călătoria în Europa este o oportunitate excelentă de a afla mai multe despre alte țări, obținerea a noi senzații și experiențe. Desigur, dacă doriți să vedeți cât mai multe țări cu confort maxim, atunci cea mai bună soluție în acest caz este închirierea unei mașini. La urma urmei, luând o mașină în chirie, puteți obține o mare plăcere din călătorie.

Dacă doriți să închiriați o mașină la preț avantajos pentru călătorii în Europa, puteți face acest lucru contactând compania noastră „RentaCar1”. Oferim condiții favorabile și transparente de chirie auto pentru clienți.

Primirea de către Molova a unui regim fără vize cu țările membre ale Uniunii Europene a deschis oportunități mai mari pentru persoanele active care iubesc să călătorească și ar dori să vadă lumea. Într-adevăr, acum pentru trecerea frontierelor dintre Moldova și diferite state ale UE, nu este necesară obținerea de permise și vize suplimentare.

Deplasările cu mașina sunt deosebit de populare. În primul rând, acest mod de călătorie este mai avantajos din punct de vedere economic. Cu mașina dvs. nu este necesar să cumpărați bilete pentru zboruri, precum și să plătiți șoferii de taxi locali, al căror cost poate fi uneori foarte mare.

În al doilea rând, experiența multor călători arată că o călătorie cu mașina este mai convenabilă, deoarece nu este nevoie să parcurgi controale îndelungate și obositoare la aeroport, să aștepți transferuri sau să te adaptezi la programul diferitelor tipuri de transport în comun.

Avantajele principale ale închirierii unei mașini pentru o călătorie în Europa sunt:

Mai multe experiențe. Călătorind cu mașina, puteți vedea mai multe orașe, atracții și locuri de interes diferite. În plus, veți avea ocazia să faceți traseul pe care vă veți deplasa.

Confort și independență. Atunci când efectuati chirie automobil, nu trebuie să vă atașați de programele de tren sau de zbor.

Preț rezonabil. Puteți alege un vehicul bazat pe capacitățile dvs. financiare, precum și cerințele în ceea ce privește confortul pe care îl oferiți mașinii.

Ce documente vor fi necesare pentru a închiria o mașină?

Dacă decideți să utilizați serviciile companiei noastre „RentaCar1” și să închiriați o mașină, atunci în acest caz va trebui să aveți grijă de documentele necesare pentru aceasta. În primul rând, va trebui să arătați pașaportul și un cod de identificare. În plus, trebuie să aveți permisul de conducere valabil și cel puțin doi ani de experiență de conducere.

Vă rugăm să rețineți că serviciile companiei noastre sunt disponibile pentru persoanele care au împlinit deja vârsta de 21 de ani. Pentru a călători peste UE, veți avea nevoie și de un pașaport biometric. La încheierea unui contract de închiriere, angajații companiei vă vor elibera un permis corespunzător, care confirmă faptul că puteți călători în străinătate cu o mașină închiriată.

Cum să alegi o mașină?

La alegerea unei mașini, trebuie luate în considerare câteva nuanțe, și anume:

Clasa vehiculelor. Compania noastră oferă o gamă largă de opțiuni pentru închirierea de mașini și motociclete. Aici puteți găsi ca mașini de aproape orice clasă – de la „nivel de economie” la „VIP”. Cu cât marca și modelul mașinii este mai solid, cu atât costul serviciului este mai mare.

Specificații tehnice Pe lângă clasa de mașini, factori precum tipul motorului și cutiei de viteze, nivelul consumului de combustibil, prezența aerului condiționat în cabină etc.

Numărul de pasageri. Dacă călătoriți într-o companie mare, ar trebui să acordați atenție modelelor cu un număr mare de locuri pentru pasageri.

Managerii noștri vor răspunde cu plăcere la întrebările dvs. și vă vor ajuta să alegeți un model de vehicul bazat pe cerințele și preferințele dvs. Ne puteți suna la numerele indicate pe site-ul web . Profitați de serviciile noastre astăzi la chirie automobil!

Chirie automobil