Chiria mașinei pentru o călătorie în străinătate

Chiria mașinei pentru o călătorie în străinătate

Planificați o vacanță sau o călătorie de afaceri? Permiteți-vă libertatea de mișcare. Transportul public în străinătate nu este întotdeauna convenabil, în plus, dacă intenționați să călătoriți foarte mult, acest lucru nu poate fi ieftin. Un serviciu precum arenda auto este foarte popular în țările europene. Este foarte convenabil și relativ ieftin. Pentru a închiria o mașină în străinătate, trebuie să aveți permis de conducere. Înainte de plecare, vă recomandăm să vă familiarizați cu regulile de trafic din țara în care vă îndreptați, precum și să aflați concepte și termeni de bază în limba locală.

Chiria mașinei este un serviciu mai scump în străinătate.

De aceea, vă recomandăm sa închiriați direct din Moldova, dacă plecați peste hotarele ei. Dar primul lucru de reținut dacă doriți să economisiți mult este că este de preferat să rezervați o mașină cu câteva săptămâni înainte de călătoria planificată. Acest lucru este destul de simplu de făcut.

Decide ce mașină ai nevoie. Cu cât clasa de mașini este mai mare, cu atât prețul este mai mare, alegerea depinde de preferințele și bugetul dvs. personal. Dacă doriți o mașină cu transmisie automată, atunci rezervați în câteva săptămâni, deoarece astfel de mașini au o cerere mare.

Pentru a putea fi sigur că nu veți avea situații neprevăzute cu serviciul de închiriere, cel mai bine este să acordați preferință companiilor de încredere, cum ar fi RentaCar1. În plus, dispunem de un parc auto cu peste 40 auto, iar prețul chiriei este de la 15 euro pe zi, de aceea dacă utilizați serviciile noatre veți pute alege cu siguranță mașina potrivită.

Oferim mașina închiriată după spălare și cu un rezervor de gaz umplut, dar nu uitați că trebuie să returnați mașina în aceleași condiții. Înainte de a accepta mașina, va sfătuim sa o inspectați cu atenție, dacă observați o deteriorare, asigurați-vă că le indicați în actul de acceptare.

 

Chiria mașinei