Chirie auto în Chișinău

Chirie auto în Chișinău

Serviciul de chirie auto câștigă rapid popularitate în Moldova. În acest articol o să evidențiem punctele pozitive.

A avea permisul de conducere, a deveni șofer și a conduce propria mașină este visul multor persoane astăzi. Dar realizarea acestui vis nu este întotdeauna posibilă: sunt oameni care nu au propria mașină, dar au permis de conducere. Deasemenea, exista situații în viață când este nevoie urgent de a ajunge undeva și lipsa unui vehicul devine un obstacol.

De exemplu, trebuie să vizitați o rudă sau veniți de peste hotare pe cîteva zile în Moldova. De asemenea, se întâmplă să plecați într-un oraș străin ca parte a unei călătorii de afaceri. Arenda auto devine serviciu cu adevărat util. Acest serviciu este foarte benefic în cazul în care ai nevoie de o mașină pe tot parcursul zilei sau pe perioada la mai multe zile.

Dar avantajele închirierii unei mașini nu sunt doar că poți călări fără propriul transport. Închirierea de mașini va veni în salvarea acelor persoane care nu pot decide cu privire la alegerea unui anumit model de transport cu patru roți. În acest caz, închirierea de mașini va fi un fel de test drive. Căutați o mașină pe care ați dori să o cumpărați? Atunci puteți să o închiriați și să o conduceți cîteva zile. Drept urmare, vă va fi clar dacă merită să cumpărați. Închirierea unui vehicul va costa mult mai mult decât comanda unui taxi, dar mașina va fi întotdeauna la îndemână. Astfel, puteți merge oriunde fără plăți excesive și a avea pierderi de timp în așteptarea taxiului.

De asemenea, trebuie să arendați o mașină atunci când intenționați să vă petreceți vacanța în calătorie, dar mașina dvs. personală nu este potrivită pentru aceste scopuri. Motivele pot fi o capacitate mică, vechimea mașinii, starea sa tehnică și multe altele. De asemenea, oaspeții orașului arendează o mașină pentru a merge în afaceri, a explora obiective turistice, a face întâlniri importante etc. Apropo, pentru întâlniri de afaceri, mașinile de branduri prestigioase sunt deseori închiriate.

Pentru a încheia un contract de închiriere, trebuie să furnizați companiei un document care certifică identitatea și permisul de conducere. De obicei, un contract de închiriere este întocmit rapid și, după o scurtă așteptare, obțineți un „cal de fier” complet funcțional pentru utilizare temporară.

chirie auto

Cum să efectuați chirie auto? Este extrem de simplu. Intriți pe site-ul rentacar1.md, unde este amplasată o listă a tuturor automobilelor cu o descriere a datelor tehnice și a prețurilor de închiriere pentru fiecare model. Desigur, mașinile de pe rentacar1.md nu pot fi doar văzute, ci și rezervate online. Deasemenea, clienții companiei noastre se pot baza pe ajutorul consultanților online care lucrează constant pe site.

Deci, dacă aveți nevoie de libertate în mișcare, atunci puteți folosi serviciul de închiriere mașinei făcând o cerere pentru orice zi și oră. Mii de oameni folosesc acest serviciu în fiecare zi, deoarece este popular și benefic. Alegeți orice model care credeți că este cel mai potrivit pentru ocazie. Și bucurați-vă de libertate absolută!