Chiria masinilor de categoria Business Class

Chiria masinilor de categoria Business Class

Dacă amintim celebra expresie: „Se întâmpină după haine, se petrece după minte”, atunci importanța creării unei imagini de afaceri unei persoane de succes va deveni imediat clară.

Dacă ați venit pentru afaceri dintr-un alt oraș și ați fost nevoia urgentă de a rezolva probleme importante în mod mobil, atunci puteți utiliza cu ușurință serviciul de chiria masinilor de tip business. Și o mașină business class vă va permite să ajungeți rapid și confortabil în orice loc de care aveți nevoie în oraș.

Chiria masinilor de afaceri este concepută special pentru persoanele care își prețuiesc timpul, comoditatea și confortul. Cei care au folosit deja în mod repetat serviciul de închiriere de mașini de afaceri știu că, atunci când plasați o comandă, li se garantează că va primi o mașină bună, care va sublinia statutul ridicat, precum și va asigura o mișcare confortabilă și sigură.

Conform sistemului european, conform căruia toate mașinile sunt clasificate, acestei categorii de autovehicule i se atribuie clasa „E”. Au fost inițial concepute pentru o anumită categorie de persoane care apreciază o mașină, în primul rând, aspectul prezentabil, interiorul confortabil și siguranța.

Pentru un nivel sporit de confort pentru clienții lor, producătorii de mașini mari echipează fiecare model de mașină de clasă de afaceri cu un set de echipamente suplimentare, de exemplu, un sistem automat de aer condiționat de înaltă clasă, cel mai recent sistem de securitate etc. În plus, aceste mașini au un salon elegant, spațios, de confort sporit, echipat cu un motor puternic, transmisie automată, tracțiune pe patru roți etc.

Clienții RentaCar1 beneficiază de următoarele bonusuri:

Puteți efectua chiria masinilor pe termen scurt și pe termen lung. În consecință, cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât costul serviciului pe zi este mai mic.

Întreținerea regulată – mașinile noastre sunt testate în mod regulat. De asemenea, punem la dispoziția clienților noștri un set de anvelope sezonier pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță.

Serviciu de rezervare auto – este convenabil să utilizați acest serviciu în cazurile în care cunoașteți data și ora exactă a sosirii la destinație. De exemplu, comandarea unei mașini la o anumită oră – sosirea la gară, la aeroport etc.

Ajutorul din partea personalului – puteți contacta întotdeauna managerii noștri cu întrebări care vă interesează – vă vor oferi imediat toate informațiile necesare despre toate etapele de închiriere auto și vă vor ajuta, de asemenea, să alegeți cea mai bună opțiune auto.

Chiria masinilor

Toate aceste avantaje oferă un nivel ridicat de servicii și nu veți regreta decizia dvs. Iar costul serviciilor noastre vă va surprinde plăcut! O mașină închiriată va deveni asistentul tău fidel într-o călătorie de afaceri și îți va crește semnificativ statutul în ochii partenerilor de afaceri!