Chiria masinilor de categoria Business Class

Chiria masinilor de categoria Business Class

Dacă ați venit pentru afaceri dintr-un alt oraș și ați fost nevoia urgentă de a rezolva probleme importante în mod mobil. Atunci puteți utiliza cu ușurință serviciul de chiria masinilor de tip business. Și o mașină business class vă va permite să ajungeți rapid și confortabil în orice loc de care aveți nevoie în oraș.

Chiria masinilor de afaceri este concepută special pentru persoanele care își prețuiesc timpul, comoditatea și confortul. Cei care au folosit deja în mod repetat serviciul de închiriere de mașini de afaceri știu. Atunci când plasați o comandă. li se garantează că va primi o mașină bună și va asigura o mișcare confortabilă și sigură.

Conform sistemului european căruia toate mașinile sunt clasificate categorii de autovehicule clasa „E”. Au fost inițial concepute pentru o anumită categorie de persoane în primul rând, aspectul, interiorul, confortabil și siguranța.

Pentru un nivel sporit de confort pentru clienții lor producătorii de mașini mari echipează fiecare model de mașină corespunzator. Clasă de afaceri cu un set de echipamente suplimentare de exemplu: un sistem automat de aer condiționat de înaltă clasă. În plus, aceste mașini au un salon elegant, spațios, echipat cu un motor puternic, transmisie automată si tracțiune pe patru roți.

Clienții nostri beneficiază de următoarele bonusuri:

Puteți inchiria masini pe termen scurt și pe termen lung. Cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât costul serviciului pe zi este mai mic.

Întreținerea regulată – mașinile noastre sunt testate în mod regulat. De asemenea punem la dispoziția clienților noștri un set de anvelope sezonier pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță.

Serviciu de rezervare online – este convenabil de utilizat în cazurile în care cunoașteți data și ora exactă a sosirii la destinație. De exemplu, comandarea unei mașini la o anumită oră – sosirea la gară, la aeroport etc.

Ajutorul din partea personalului – puteți contacta întotdeauna managerii noștri cu întrebări care vă interesează.  Vă vom oferi imediat toate informațiile necesare despre toate etapele de închiriere auto și vă vom ajuta de asemenea să alegeți cea mai bună opțiune auto.

Chiria masinilor

Toate aceste avantaje oferă un nivel ridicat de servicii și nu veți regreta decizia dvs. Iar costul serviciilor noastre vă va surprinde plăcut. O mașină închiriată va deveni asistentul tău fidel într-o călătorie de afaceri. Iți va crește semnificativ statutul în ochii partenerilor de afaceri!