Mașina proprie s-a stricat? Închiriați mașină

Mașina proprie s-a stricat? Închiriați mașină

Aproape fiecare proprietar de mașină este familiarizat cu situația în care propria mașină se defectează și repararea acesteia necesită mult timp. Ce să faci dacă ai pierdut brusc transportul personal? Mersul cu microbuze și trolebuze, cel puțin, nu este confortabil. Este costisitor să folosiți servicii de taxi în fiecare zi. In plus, nu aveți nici o garanție că serviciul de taxi va găsi o mașină cînd sunt multe solicitări și că veți ajunge la timp. Soluția la această problemă este destul de simplă – închiriați mașină .

În Europa, acest serviciu este foarte popular. Nu numai în rândul celor care nu dispun temporar de mijloace proprii de transport. Ci și în rândul celor care pleacă într-o călătorie de afaceri într-un alt oraș sau într-o călătorie. Moldovenii încep să înțeleagă toate avantajele închirierii auto.

Dacă te duci la o întâlniri de afaceri trebuie să păstrezi un anumit statut, nu vei veni cu taxiul clasei economice sau cu rutiera. Pentru cei care locuiesc în suburbii, o mașină este pur și simplu de neînlocuit. Fără ea, timpul călătoriei la serviciu si  acasă va dura prea mult timp. Care nu ar fi scopul chiriei, în compania noastră vei găsi o mașină potrivită. Pentru călătoriile în jurul orașului, un sedan care nu consumă mult combustibil este perfect. Pentru a conduce în mediul rural un SUV este o mașină potrivită.

Dacă închiriați o mașină cu o companie, puteți fi sigur că mașina este funcțională, în plus, este asigurată din toate punctele de vedere. Imediat ce semnați actul de acceptarea – primirea mașinii, veți primi documente pentru mașină și cheile. Puteți închiria o mașină, pentru asta nici nu este nevoie să vă părăsiți casa sau oficiul. Tot ce este necesar este să intrati la noi pe site și să completați un formular electronic ca sa închiriați mașină.

Închiriați o mașină