Rezervare auto online

Rezervare auto online

Dacă ați venit în Moldova pentru a vedea țara, atunci cel mai probabil veți avea nevoie de o chirie auto. Călătoria cu mașina în orașele locale este una dintre cele mai bune metode de a vedea culoarea țării, de a te inspira din natura, obiectivele turistice și, în același timp, de a fi destul de independentă de mulți factori. Din fericire, închirierea de mașini în Moldova este destul de accesibilă

Pentru început, avantajul incontestabil al rezervării online este economisirea timpului. Se poate întâmpla să vii la biroul companiei, dar nu sunt mașini disponibile. Trebuie să așteptați până când cineva eliberează mașina clasei de care aveți nevoie. Când comandați prin intermediul site-ului, vă puneți singur timpul în care vă va conduce mașina.

Al doilea plus este limba. Dacă nu cunoașteți bine limba română, ar trebui să vizitați un site-ul în limba rusa, engleză sau italiană, unde ați lua cunoștință cu toate detaliile necesare.

Foarte des apare următoarea situație. Ați rezervat cea mai ieftină mașină din clasa sa. De regulă, sunt cele mai populare, sunt arendate rapid și este posibil să nu fie modelul selectat pe loc. Atunci compania este obligată să vă ofere o mașină nu mai rea decât cea selectată, ceea ce înseamnă că vă oferă o clasă mai mare decât suma comenzii dvs. Dacă nu ați rezervat din timp, atunci la fața locului va trebui să plătiți pentru mașina dorită în conformitate cu clasa sau să așteptați până când mașina selectată se eliberează.

Când rezervați o mașină online, puneți bifați opțiunile de care aveți nevoie. Vei cunoaște din timp suma finală.

Foarte des, atunci când plătiți pentru o închiriere auto online, prețurile sunt cu 5-20% mai mici dacă plătiți la fața locului.

Rezervare auto online